COL·LABORACIONS EN LA COMPRA DE MATERIAL PER LES AULES I INSTAL·LACIONS DEL CENTRE

De forma excepcional i depenent de l’excedent econòmic al finalitzar cada curs, l’AMPA en la mesura de les seves possibilitats, col·labora amb aportacions econòmiques per adquirir o millorar algun equipament del centre.  Es valora conjuntament amb la direcció del Centre, l’actuació més urgent-òptima de cada moment.

Últimes col·laboracions de l’AMPA en la compra de material per l’INS:

La col.laboració del curs 2015-2016 ha estat costejant parcialment el repintat d’aules i passadissos , que necessitaven una clara millora.

El curs 2014-15, l’AMPA ha col.laborat econòmicament, sufragant part del cost de les reformes i millores dels lavabos de l’alumnat, que requerien una actuació urgent.

El curs 2013-14, l’AMPA ha col.laborat amb l’INS en les necessitats de renovació dels equips informàtics que utilitzen els alumnes en les aules d’informàtica. Finalment L’AMPA ha col·laborat econòmicament efectuant la compra de 22 ordinadors per renovar almenys una part d’aquests equips que ja estan vells i un tant obsolets. Els 22 ordinadors ja estan instal.lats i operatius des del març-2014 a les dues aules .

El curs 2012-13, l’AMPA va col·laborar en la compra de bancs i fonts d’aigua per les instal·lacions exteriors del centre (patis), on no hi havia, per ús de l’alumnat.

Bancs i fonts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: