PROVA CANGUR (Societat Catalana de Matemàtiques)

El nostre centre i l’AMPA col.laborem a la prova Cangur convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques des de la segona edició de manera ininterrompuda.  Cada any el nostre centre col.labora com a seu on es realitza la prova i acull alumnes del nostre centre i d’altres centres de la comarca.

La prova Cangur és una activitat que es marca com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes.

Consisteix en una prova, que se celebra anualment un dissabte durant el curs, i que cada any actualitza el seu qüestionari-problemes a realitzar.  Normalment son reptes matemàtics de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema.

Els primers classificats participen a les Olimpíada Matemàtica Espanyola, i els primers classificats d’aquestes a les International Mathematical Olympiad.

Els enunciats es preparen en una reunió internacional on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia. Llavors els participants i les participants d’arreu d’ Europa i d’altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps determinat i concret per intentar resoldre’ls.

La prova s’adreça a alumnes d’ESO i Batxillerat.

Podeu trobar informació detallada al web: www.cangur.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: